Startside IndholdOpdateret: 06.12.2011

Op ] [ Hvad pressen skrev ] scrapbog ] Alfer og platter ]

Hvad pressen skrev

 

I forbindelse med en udstilling på Ballerup Bibliotek april 2005 stod der følgende at læse i "Kig & Lyt", om kulturelle arrangementer i Ballerup:

"Kirsten Seeberg, som bl.a. har designet en platteserie med tilhørende statuetter for Royal Copenhagen (Snekongen og snedronningen), har arbejdet med scenografi og skabt adskillige plakater til mange formål. En række originaler fra platte-, statuette- og plakatproduktionen kan ses på udstillingen på Ballerup Bibliotek fra lørdag 2. april til torsdag 28. april.

Eventyrligt univers

Kirsten Seeberg har altid tegnet og formet meget og har efterhånden udviklet et genkendeligt, naivistisk billedsprog med lukkede, runde former – en slags ornamentik med klare, harmoniske farver. Hun fortæller: ”Mit univers er eventyr, fabler, dyr og natur. Jer ser ikke min fantasiverden som en flugt fra virkeligheden, men som en udvidelse af den hverdag, som jeg er dybt forankret i. Min glæde ved tilværelsen afspejler sig i mine billeder, og jeg håber og tror, at det smitter.”

Hun arbejder med tekstil, silkemaleri, akryl, papirklip og stentøj og har arrangeret mere end 100 udstillinger.

Udstilling

Sted: Ballerup Bibliotek

Dato: 2—28. april"

Layout: HP Grafik

webmaster@hanspterlarsen.dk

På denne hjemmeside er der pegefølsomme knapper, som kræver, at JAVA er installeret. Klik på billedet for at installere den nyeste version af programmet.

  Layout: HP Grafik    webmaster@hanspeterlarsen.dk