Startside Indhold

Op ] [ Velkommen/Kontakt ] Tekstilbilleder ] Silkebilleder ] Akrylbillleder ] Billeder i Oliekridt ] Kort og papirklip ] Mit frostsikre stentøj ] Mine aktiviteter ] Nyttige links ] Skriv til mig ] Galleri ]

Velkommen/Kontakt

 

Kirsten Seeberg, billedkunstner

Pæremosevej 9, 2750 Ballerup. Tlf.: 4465 1391, Mobil: 2818 0913, e-mail: seebergbilledkunst@seebergbilledkunst.dk
 

Hermed lidt om mit og mig:

FRA BALLERUP BIBLIOTEK TIL ROYAL COPENHAGEN

Efter veloverstået barn- og ungdom, hvor jeg tegnede, malede og formede så ofte, det lod sig gøre, debuterede jeg på min professionelle løbebane i slutningen af 60’erne, da jeg fik antaget sort-hvide papirklip til salg i "Den Permanente". Midt i 70’erne begyndte jeg at arbejde med tekstilmaleri, og i 1983 arrangerede jeg min første udstilling. Det var på Ballerup Bibliotek med det formål at vise andre, hvad nål og tråd, flitter og farver også kunne bruges til.

Det er blevet til mange og mange forskellige manifestationer i tidens løb, bl.a. mere end 100 udstillinger i kunstforeninger m.v. Til min store glæde er jeg blevet brugt meget bredt. Siden har jeg suppleret tekstilmalerierne med silkemalerier, scenografi, julemærker og plakater - ikke mindst til Eventyrteatret gennem 10 år. Miljøgruppen NOAH har glæde af min Noahs Ark-plakat. Jeg har lavet postkort til LYSGLIMT, gavebilleder til institutioner, fane til 100 års jubilæum og valgplakat til Socialdemokratiet i Ballerup, juletableauer i Amagercentret og CITY 2 og m.m.m.

Jeg arbejder stadig med tekstilmaleri, men også med silkemaling, acrylmaling, oliemaling og oliekridt. Senest er jeg gået i gang med stentøj. Som det allersidste har jeg malet og designet en serie på 5 platter med tilhørende figurer, "Jul i Alfeslottet" for Royal Copenhagen. De udsendes en om året fra 2001- 2005.

 

Medlem af Danske Billedkunstneres Fagforening, DBF

 

 

Layout: HP Grafik

webmaster@hanspterlarsen.dk

På denne hjemmeside er der pegefølsomme knapper, som kræver, at JAVA er installeret. Klik på billedet for at installere den nyeste version af programmet.

  Layout: HP Grafik    webmaster@hanspeterlarsen.dk