Startside Indhold

Op ] Velkommen/Kontakt ] Tekstilbilleder ] Silkebilleder ] Akrylbillleder ] Billeder i Oliekridt ] Kort og papirklip ] Mit frostsikre stentøj ] [ Mine aktiviteter ] Nyttige links ] Skriv til mig ]

Mine aktiviteter

 

Hvad pressen skrev
scrapbog
Alfer og platter

Kommende udstillinger: 

November 2015 udstilling hos AP pension Østerbro

Udstilling i Lions Park Galleri Nærum. Offentlig adgang

Sidste weekend i august med i åbent atelier . Alle er velkomne

november og december i 2015 udstilling i Galleri Lions Park, Nærum.

 

Hvad der i øvrigt er skrevet i aviser og andre publikationer, kan ses under punktet "Hvad pressen skrev".

Jeg er indlæser på NOTA, hvor jeg hovedsageligt indlæser tidsskrifter. Hør mig på www.danishvoices.dk - se evt. "Nyttige links".

Som scenograf for eventyrteatret , har jeg bl.a. lavet sjove ting til City 2, Tåstrup, Amagercenteret, samt flere teaterstykker - se nærmere i min scrapbog.

I 1995 blev jeg opsøgt af 2 konsulenter fra Royal Copenhagen , der skulle bruge en billedkunstner med et "eventyrligt" billedsprog, og igennem mine 10 eventyrplakater til eventyrteateret, havde man opdaget mig som en mulighed. Jeg skulle så vise, at jeg havde en ide til en serie på mindst 3 platter, gerne flere, og gerne i farver. Senere skulle andre tage stilling til muligheden for salg og langt om længe fik jeg besked om, at mine nu 5 platter "Jul i alfeslottet" var blevet godkendt. Det forløb fra 2001 til og med 2005.

 

 

 

 

Layout: HP Grafik

webmaster@hanspterlarsen.dk

På denne hjemmeside er der pegefølsomme knapper, som kræver, at JAVA er installeret. Klik på billedet for at installere den nyeste version af programmet.

  Layout: HP Grafik    webmaster@hanspeterlarsen.dk